Hva en åpen invitasjon er
En åpen invitasjon er en plan eller et arrangement du deler med en lenke. Disse vilkårene forklarer hvordan åpne invitasjoner og delte lenker fungerer, og hva vi forventer av dem som oppretter og mottar dem. De gjelder ved siden av våre tjenestevilkår.
Hvis du oppretter en åpen invitasjon
- Du kontrollerer invitasjonen. Du bestemmer hvem som mottar lenken og hva invitasjonen inneholder. For personvernformål er du behandlingsansvarlig for invitasjonsinnholdet du oppretter.
- Du velger mottakerne. Invitasjonen din når personene og gruppene du eksplisitt velger — du velger dem blant vennene dine, følgerne dine og gjensidige forbindelser, eller velger en gruppe. Ingen inkluderes bare på grunn av en relasjonskategori, og en invitasjon uten valgte mottakere når ingen. Velg mottakere og posisjonspresisjon deretter.
- Beskrivelse og detaljer. Du kan legge til en valgfri beskrivelse og andre detaljer; du forblir ansvarlig for innholdet du legger til.
- Deltakersynlighet. Du kan velge om antallet deltakere og gjestelisten skal være synlige for dem som ser invitasjonen. Som oppretter ser du alltid full deltakelse.
- Videredeling i appen. Personer som blir med på invitasjonen din, kan dele den videre — bare til personer eller grupper de eksplisitt velger, og det å bli valgt er det som gir tilgang til å se invitasjonen. Videredeling er på som standard — du kan slå den av for hver invitasjon. Blokkeringer har alltid forrang: noen du har blokkert, får aldri tilgang gjennom en videredeling.
- Anerkjennelser. Folk kan sende et «hjerte» til invitasjonen din. Når de gjør det, ser du hvem som sendte det — hjerter er ikke anonyme.
- Innhent samtykke for andres detaljer. Ikke publiser identifiserbare bilder eller personlige detaljer om andre mennesker uten deres samtykke.
- Bilder sikkerhetssjekkes. Et bilde eller en video du legger til en invitasjon, går gjennom en automatisert sikkerhetsgjennomgang før det vises for andre. Hvis mediet avvises, fjernes invitasjonen, og du kan bestride avgjørelsen — se våre retningslinjer for akseptabel bruk.
- Du kan trekke den tilbake når som helst. Sletting av invitasjonen gjør at lenken slutter å virke for alle. Vi respekterer sletting.
- Videresending av lenker. Alle du gir lenken til, kan gi den videre, men å åpne invitasjonen krever innlogging og at man er del av mottakerkretsen. Likevel: del med omtanke, og ikke inkluder innhold du ikke ville ønske videresendt.
Hvor lenge en lenke varer
Hver invitasjon har en utløpstid, som du setter når du oppretter den. Lenken slutter å virke når invitasjonen utløper eller du sletter den.
Hvis du mottar en lenke
- En Apperah-konto kreves for å delta. En invitasjonslenke åpner Apperah-appen og ber deg først logge inn eller opprette en konto; det å motta en lenke oppretter ingen konto eller forpliktelse for deg.
- Vær respektfull. Våre retningslinjer for akseptabel bruk gjelder for hva du gjør med delt innhold.
- Dine rettigheter. Se vår personvernerklæring for hvordan vi håndterer dataene dine og hvordan du utøver dine personvernrettigheter.
Rapportere et problem
Hvis en delt invitasjon inneholder noe skadelig eller ulovlig, rapporter det fra invitasjonen eller på support@apperah.com.